onsdag 17 november 2010

Ord att ta till sig

"På de flesta golfbanor finns det en tränare, en sk professionell eller Pro. Han är en person som ägnat sitt liv åt golfspelet och kan därför mer om golf än du själv och de flesta andra som spelar på banan. Men han är mer än din lärare. Han är den fasta punkten på banan, din naturliga kontakt och hjälpen i nöden."


                                                                                     Harry Karlsson Fakt
På vår klubb har vi en sådan hjälpare i nöden. Han heter Leif Modin. Hur kunnig han är framgår av bilden ovan. Ingen annan än en verklig expert skulle kunna se så fruktansvärt kritisk ut när han granskar en så fulländad klubba som Mizuno TP-2000. Man kan inte undgå att imponeras av sådant.
Leif ger inte bara goda råd utan han driver också en sk proshop på klubben. Bortsett från att det mesta han säljer är moderna grejor så är det en rätt OK shop. Han har dessutom en liten verkstad där han kan reparera klubbor, byta grepp och annat. Han fixar till och med gamla träklubbor om det kniper. En verklig räddare i nöden. Om ni nödvändigtvis ska köpa moderna klubbor så köp dem gärna av LeMo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar