tisdag 28 december 2010

En retro golfhall


Vintern är en prövningens tid för oss golfare. I bästa fall får vi en barvinter och kan hacka oss runt längs frusna fairways och fram till sk vintergreener. De av oss som är stadda vid kassa kanske kan unna sig en vecka på sydligare luftstreck men på det stora hela - och särskilt i år! - är vintern ett sannskyldigt helvete!


De av oss som - i likhet med den unge mannen på bilden ovan - har en sving kan underhålla densamma i någon av de inomhushallar som, dessbättre, finns här och var i landet. Vi som inte har en sving kan slå oss trötta mot hallens vägg och verkligen nöta in vår slice/duff/pull (eller vad vi nu lider av för åkomma) så att vi inte drabbas av några obehagliga överaskningar (sänkningar) när Bore väl släpper sitt grepp och banorna öppnar.

Tumbatältet - bara en av de många framsynta satsningar den gamle hockeykrigaren bär ansvar för - skattade åt förgängelsen för fem (?) år sedan men Golfpunkten (på andra sidan vägen från Ullna ) finns kvar och är (förmodligen) trots sina år landets bästa golfhall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar