torsdag 23 augusti 2012

Mickes nya klubbor

Den minnesgode bloggläsaren minns säkert det här inlägget från i november 2010 då jag, efter att ha fått stryk av Micke i en vänskaplig match på Hagby, skrev ett inlägg om innehållet i hans bag. Idag var det dags igen. I all vänskaplighet...
Nu hade Micke kommit över en riktigt fin persimmondriver, en MacGregor Muirfield 20th. Den hade, berättade han, suttit i någon slags fånig ställning som hängde på en vägg hemma hos hans bror. Micke hade, påstod han, förklarat för brorsan att klubbor inte var till för att hänga på väggar utan för att spela golf med och, som jag förstod honom, helt enkelt konfiskerat den. Bra gjort. Och en trevlig klubba var det.
Dessutom så hade han köpt ett set Wilson Staff FG-17 (av Björn). Trevliga klubbor (och den direkta efterföljaren till -78 Staff Tour Blade). Litet mystiskt var dock att en av klubborna hade en annorlunda märkning.F8-J8? Kan någon av bloggens trogna läsare (Björn?) kasta ljus över det mysteriet så gör det gärna i en kommentar till det här inlägget.

Hagby (den lilla niohålaren alldeles intill Österåkers GK) är en väldigt trevlig bana som lämpar sig väl för spel med retroklubbor. Eftersom matchen den här gången utföll till min fördel så är jag just nu alldeles extra förtjust i den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar