tisdag 15 februari 2011

Persimmonpoesi
Ett vackert set persimmonklubbor - på bilderna drivern och en 31/2:a - försedda med tidiga Grafalloy grafitskaft (som känns förvånansvärt bra). På ovansidan, kronan, är klubborna stämplade med namnet Don Henning, fyllt med vit färg. På bottenplattan står det Graegle Handmade. En 4 1/2 rundar av setet. Perfekta klubbor att gå ut med en ljummen sommarkväll när man bara vill njuta av tillvaron.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag är en medioker golfare som fått upp ögonen för det här med retrogrejer efter att ha läst på bloggen ett tag. Jag gillar det estetiska med gamla klubbor men har dålig koll på utrustning. Då jag letar runt efter klubbor har jag nu fått erbjudande om att köpa ett set macgregor muirfield jack nicklaus ( ej 20th modellen ), och undrar helt sonika om det är något att ha. Skaften som sitter i är omärkta så om det är original vet säljaren inte. Jag inser att klubborna kanske är svårspelade och skaften helt fel för mig men dessa klubbor kanske är ett bra förstasteg i min retrokarriär. Vore tacksam för tips angående om det är ett bra köp eller om jag ska leta vidare efter andra klubbor.
  Tack för en intressant blogg!
  Hälsningar
  Henrik

  SvaraRadera
 2. Muirfieldbladen är definitivt något att ha. Lättspelade är de inte men heller inte omänskligt svåra. Kompakta klubbhuvuden som det är lätt att komma åt bollen med och som ger omedelbar feedback. Skaften är förmodligen True Temper Dynamic. Be att få provslå klubborna. Känns de OK så är det bara att slå till.

  SvaraRadera