söndag 15 maj 2011

Minns ni Mickes klubbor?

I höstas postade jag ett inlägg om Mickes klubbor. Vi snackade naturligtvis en hel del (och särskilt mycket om just klubbor) under vår rond. Micke upplevde att de gamla spaldingbladen kändes absolut rätt. De var helt enkelt skönare att spela med än vad han tyckte att hans nya titleistblad var. Själv tyckte jag inte att det var något problem om man inte valde att göra det till ett. Om spaldingbladen var skönare så var det väl bara att spela med dem?


Micke tänkte annorlunda. Vi har en gemensam bekant som bygger klubbor och som är intresserad av och insatt i alla olika teorier om hur man ska få en klubba rätt. Under vintern har han ochj Micke (som bor på varsin sida av vårt land) jobbat med att anpassa Mickes titleistklubbor med spaldingbladen som referens. Kul idé (även om jag tycker att det är coolare med gamla klubbor än med nya och rent spontant heller ser gamla fina blad upphottade med nya skaft och anpassade efter konstens alla regler).


Det börjar bli dags att spela en rond med Micke igen.

1 kommentar:

  1. Projektet är klart och klubborna är nu stationära i bagen. Däremot är det dags att ta en runda för att lufta de gamla retroklubborna igen.

    //M

    SvaraRadera