lördag 5 maj 2012

Emmaus!


Egentligen så skulle jag inte köpa på mig flera gamla klubbor. Planen var tvärtom, att göra mig av med det mesta av den bråte (inte bara golfgrejor!) som fyller huset där jag bor. Men...


Sara berättade att hon i veckan sett några gamla golfklubbor på Emmaus (hos spelar inte själv och hade ingen närmare uppfattning om vad det var för klubbor) och så berättade hon att det just nu var 50% rabatt på allt där så i morse cyklade jag förbi, tittade in och... Bland en massa ointressanta halvgamla udda klubbor stod en Beg Hogan Speedslot driver i laminerat trä, Turf Sole-modellen. Den ser litet skrabbig ut men verkar gå att "rädda". Bredvid hogandrivern stod en väldigt fin PING Eye 2 driver vars enda defekt var att lindningen på klugbhuvudets hals är borta. Piece of cake! Och så stod där en sliten PGA T-Line VI putter som bara såg (och kändes!) SÅ rätt ut när jag greppade den.
Så det blev till att lätta på plånboken. 5 euro 25 cent, dvs mindre än en femtiolapp i svensk valuta, gick kalaset på. I morgon ska jag ut och spela en prestigefylld match och då kommer min nya gamla putter att vara med!

2 kommentarer:

  1. Grattis! Trodde definitivt inte att man kunde hitta "fina" prylar på ett så relativt ungt golfställe som Åland, och framför allt inte på Emmaus.

    ==Nicke==

    SvaraRadera
  2. Det är just där man inte tror att man ska hitta något som man ska leta. Visserligen finns det oftast ingenting där men Om det finns så har man det ofta för sig själv. På ställen där det är uppenbart att det finns grejor är det sällan man gör fynd.

    SvaraRadera