onsdag 4 april 2012

Trä
Träklubbor ska vara gjorda av trä. Så är det bara. Tänk om regelmakarna förstått detta och helt enkelt gjort klart att trä betyder trä. Dessbättre är det fortfarande tillåtet att spela med riktiga träklubbor. Gör det!

2 kommentarer:

  1. Jag har ett gammalt Louisville Classic 50's bladset från början av 80-talet (mina första egna klubbor) som jag nu håller på att väcka liv i igen, med nya skaft och lädergrepp från The Gripmaster (fast jag egentligen vill bojkotta dem för deras dåliga kundservice). Jag läste att Louisville fortfarande tillverkar Persimmon woods och blev överlycklig. Problemet är bara att de inte har någon distributör inom EU, vilket gör att klubbor inkl frakt, tull och moms blir på tok för dyrt. Däremot kan jag varmt rekommendera www.persimmongolf.co.uk om man vill ha nya persimmonklubbor, Bra priser och väldigt serviceminded!

    SvaraRadera
  2. Louisville har visst eller hade iaf helt nyligen) en distributör inom EU fast klubborna säljs då under annat namn. Minns inte vilken men persimmon är med i namnet. Du får väl googla...

    SvaraRadera