lördag 2 april 2011

Golfmässa...

Hur dum och lättlurad man som golfare är bevisas av att man gång efter annan förspiller en halv ledig dag, ödslar en massa bensin och till råga på eländet lägger ut reda pengar i inträde för att gå på det som kallas för golfmässa. det är ungefär lika smart som att betala för att bli antastad av nasare eller telefonförsäljare. Om jag någonsin igen säger att jag tänker åka på en golfmässa så kan väl någon bamhärtig medmänniska skjuta mig?


Det enda som var något att se (och klämma) på var Wilsons senaste bladklubba, Fg62, och den har man ju redan sett (och klämt på). Fast ett rasande fint blad är det, med Dynamic Gold-skaft (och inte något fjolligt lättviktsskaft) och Lamkin Crossline-grepp.
Kändes bra gjorde den också och i händerna på någon som kan slå (med tunga stiffskaft), som tex junior, så verkade den också fungera alldeles förträffligt.


Det är nästan (fast bara nästan) så att man kan förlåta Wilson för alla apfula klubbor de tillverkar bara för att de gör (och säljer) detta fina blad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar